Nii Aadusaar, viimast päeva liidrina alustanud Hellat kui ka kaks rada enne lõppu kahe löögiga juhtinud, kuid seejärel kaks bogey't teinud Janno Sild lõpetasid kolmanda võistluspäeva tulemusega +13 ning vajasid seega meistri selgitamiseks lisaradasid.

Sild pudenes konkurentsis kohe esimesel lisarajal bogey'ga, mis jättis ta kolmandaks, Aadusaar ja Hellat jätkasid mõlemad par'idega kuni viienda lisarajani. Seal saatis Aadusaar teise löögiga palli august kuue meetri kaugusele, Hellat aga üle griini pikema rohu äärde.

Putteriga kolmanda löögi tegemise järel teavitas Hellat mängukaaslast ja kohtunikku, et oli tabanud palli topelt. See tähendas, et Aadusaarele piisas kahest löögist, et par'iga meistritiitel kindlustada.

Aadusaar ja Sild tegid viimasel päeval 76, Hellat 79 lööki. Vaid ühe löögiga olid play-off'ist eemale jäänud ehk +14-ga lõpetanud Joonas Juan Turba (75) ja Martin Järve (77).

Naistest mängis Liis Kuuli viimasel päeval poolel maal maha küll oma neljalöögilise edu, ent võitis lõpuks siiski tulemusega +23. Viimasel päeval 82 lööki teinud Kuuli jaoks oli see esimene löögimängu Eesti meistritiitel. Kolme löögiga kaotas talle vahepeal liidriks tõusnud Kadi Hilpus Meldrum (81 lööki viimasel päeval), talle omakorda nelja löögiga tiitlikaitsja Annika Meos (80).