"Nemad tulid suurema hurraaga peale ja panid paar valusat kolmest ära. Päris rasketest positsioonidest," tõi Eesti koondise peatreener Tiit Sokk välja kõige olulisema detaili. "Arvan, et suhteliselt võrdsete mäng oli. Üks võistkond pani sisse ja teine mööda. Lõpuks saime uuesti ree peale, aga ei kasutanud oma variante ära," lisas Sokk, kelle käe all on suviste koondise kontrollmängude saldo 4-4.

Sokk ei nõustu mõtteviisiga, et Eesti peaks olema Küprost parem iga kord ja iga ilmaga. "Päris nii ikka pole. Esiteks, me mängisime Küprose kodus ja Küprose kohtunikega. Samas oli see väga hea, meil tulevad ju välismängud ka valiksarjas. Ja teiseks, ma olen ise ka lõunamaal mänginud, neil ei tohi lasta hurraad üles saada. Nad panevadki hullu ja väga raske on neid pidurdada. Üks hetk lasime momendi käest," meenutas Sokk esimese veerandaja sündmusi, kui Küpros tegi seisult 1:5 vahespurdi 16:0.

Eesti sai turniiril Küprose järel teise koha. Ühe võiduga tuli kolmandaks Albaania, olles turniiri viimases mängus parem Katarist 71:70 (poolaeg 22:34).