Nabi kaotuse murdepunkt oli teise perioodi Semjonovi tagavöö heide, mis andis venelasele viis punkti ja kindlustas 6:0 võidu.

"See oli kindlasti murdepunkt. Planeerisime, et Heiki paneb teise perioodi alguses tugeva töö peale ja saab vastase uuesti enda alla ja parteris tegutseda, aga läks vastupidi - Heiki pandi alla ja vastasel õnnestus tagavöö tõste, mida ta tegi väga hästi. Heiki jäi kaitses liikumisega sekundi murdosa hiljaks, vastane sai tasakaalu peale ja tegi heite. Edasi oli juba raske midagi teha, kuna vastane ei tundnud enam ohtu ja sai rahulikult kaitsta. Heiki ei suutnud enam midagi ja sellest see kaotus tuli," rääkis Põlluste.

Kuidas 21-aastane Semjonov ühtäkki nii jõuliselt pildile tõusis, Põlluste ei teadnud. "Eks ta treenimisega on saanud tugevaks. Samas tiitlivõistlustel pole ta varem Venemaad esindanud. Minule oli ta peaaegu tundmatu nimi. Kui ta Bakuus Euroopa mängudel võistles, siis ta endast midagi väga ohtlikku ei kujutanud. Teisalt ei saa päris öelda, et see pauk luuavarrest oli, sest ta võitis siin päris kõvasid tegijaid. Me ei alahinnanud teda sugugi," kinnitas Põlluste.

Semjonov kaotas 2015. aasta Euroopa mängudel veerandfinaalis Rio olümpia hõbemedalistile Riza Kayaalpile (Türgi) ning lohutusringis ungarlasele Balint Lamile (Ungari). Viimast meest võitis Nabi toona pronksmedali matšis. Semjonov on 2013. ja 2014. aasta juunioride maailmameister. MK-etappidelt on tal ette näidata hõbemedalid Teheranist 2015. ja 2016. aastal.