"Turniir oli kõva. Kõige suurem vahe mängudes oligi vist kaheksa-üheksa punkti. See oli super. Ma ei ütleks, et meeskond oli täna tujutu, eks vastane mängis nii, nagu kohtunikud lasid. Kohati oli kõva kaklus vea piiril. Hull oli see, et vastased said alguses niipalju rohkem ründelaudu, et rünnakute erinevuse number oli vahepeal koguni 18," tõi Sokk välja mängu võtmemomendid.

Eesti koondise peatreener sai kohtumise teisel poolajal ka tehnilise vea, kuna ta avaldas protesti kohtunike tegevuse vastu. "Väga tooreks lasti mäng ära. Küsimus ei ole vigades, küsimus on ohus traumasid saada. Ükski treener ei taha, et mängijad kontrollmängus vigastada saaks," kommenteeris Sokk.

Täna jäi kohtumisest hüppeliigese vigastusega kõrvale Indrek Kajupank, kes tegi jalale liiga eilses kohtumises Bulgaariaga. Kui tõsine seis on, ei osanud peatreener päris täpselt öelda. "Loodame, et midagi tõsist pole. Küsimus on löögis hüppeliigese pihta. Kui on lihtsalt löök, siis tavaliselt midagi hullu pole. Eks jägrmised paar päeva näitavad, kas tal on hästi või ei ole."