Ingrid Puusta, kes RS:X purjelauasõidus hoidis enne tänaseid sõite veel 11. kohta, on kaheksanda sõidu järel kokkuvõttes 12. Punktide vahed on paraku juba nii suured, et lootus medalisõitu pääseda on imepisike ja nõuab laitmatut etteastet viimastes sõitudes.

Tänases esimeses sõidus pidi Puusta 26 naise konkurentsis leppima 18. kohaga. Punktide vahed samas aina kärisevad. Puustal on protokollis 81 netopunkti, kümnendal kohal asuval inglasel Byrony Shaw'l on 24 punkti vähem.

Laser klassis medalisõidu lootused juba varem minetanud Karl-Martin Rammo defektiga puri läks täna kontrollmõõtmisele, mille järel selgus, et see on täpselt mõõtmistolerantsi ülemise piiri sees. Rammo saaks uue purje siis, kui see oleks veel ühe millimeetri võrra pikem.

Laseritel on täna vaba päev. Deniss Karpak sai viiendas sõidus viimase ehk 23. koha ja langes kokkuvõttes kahe koha võrra 20-ndaks.

Puusta sai tänases viimases sõidus seitsmenda koha, aga kuna Shaw tuli teiseks, suurenes vahe veelgi. Kokkuvõttes on eestlanna 11.

Jälgi sõite SIIT