Möödunud kolme aasta jooksul suurt edu ja ülemaailmset kuulsust saavutanud üritustesarjas toimuv järgmine esmane kvalifikatsiooniring kaasab kaheksakümmet Turkish Airlinesi poolt isikliku kutse saanud osalejat, kelles üks võitja liigub edasi oktoobris toimuvale lõppüritusele Türgis, Antaalias. Meeldejäävate auhindadega saavad pärjatud ka teisele ja kolmandale kohale, parima löökide üldskoori saavutanud osalejale ning esimese löögiga augule kõige lähemale saanud mängijale nii meeste kui ka naiste arvestuses.

“Meil on au korraldada ühte kvalifikatsiooni Tallinnas,” teatas Erkan Ince, Turkish Airlines’i peadirektor Tallinnas. “Suureks rõõmuks on kutsuda kõik osalised suurepärasesse Estonian Golf & Country Clubi. Oleme kindlad, et kõikidele jääb see päev meelde ja soovime kõigile palju edu.”

Grand Finale peavõitja liigub edasi 2016 Turkish Airlines Open porgrammi ja kõik teised finalistid on kutsutud nautima seitsme öö vältel kõik-hinnas hotelli, kahte golfimängu ja VIP pääsmeid Turiks Airlines Open’ile, $7,000,000 Euroopa turneele, mis leiab aset teisipäevast pühapäevani.

Turkish Airlines hääletati hiljuti viiendat aastat järjest Euroopa parimaks lennufirmaks koos maailma parima äriklassi lennujaama ootesaali ja maailma parima äriklassi ootesaali toitudega aastal 2015. Lennufirma alustas 2013. aastal World Golf Cup’iga, mis koosnes 12 kvalifikatsioonist ja mille võitis Hiinast pärit Han Liang. Han Liang sai auhinnaks koostöö maailma parima, 14-kordse suurmeistriga Tiger Woods. 2015. aasta võitja Neill Bam Johannesburgist sai golfi mängida koos Rory McIlroyga – võimalus, mis avaneb vaid kord elus.

Turkish Airlines’i lühiajalugu

1933.aastal 5 lennukiga asustatud Turkish Airlines olles tänaseks kasvanud 4 tärni lennuliiniks. Star Alliance’i liikmel Turkish Airlines’il on täna 314 lennukit, mis lendavad 291 sihtpunkti üle maailma (240 rahvusvahelist ja 51 siseriiklikku lendu). 2015. aastal läbi viidud Skytraxi küsitluse andmete põhjal valiti Turkish Airlines viiendat aastat järjest Euroopa parimaks lennufirmaks ja seitsmendat aastat järjest parimaks lennufirmaks Ida-Euroopas. 2010. aastal pärjat firma parimat turistiklassi toitu pakkuvaks lennufirmaks, 2013. ja 2014. aastatel maailma parimat äriklassi toitu pakkuvaks lennufirmaks. 2015. aasta Skytrax küsitluse põhjal võitis Turkish Airlines ka parima äriklassi ootesaali toitlustuse ja parima äriklassi ootesaali lennujaamas tiitli.

Turkish Airlines lendab 116 erinevasse riiki üle 5 kontinendi pälvides kõige enim eri riikidesse ja rahvusvahelistesse sihtkondadesse lennutava lennufirma tiitli.

Turkish Airlines kvaliteet

Hoidmaks oma brändi nime kõrgel, tagab Turkish Airlines tõsise edu konkurentide ees investeerides teenuse kvaliteeti, lennukite meelelahutussüsteemidesse, mugavatesse istmetesse, gurmee menüüsse ja oskuslikku tööjõudu. Turkish Airlines omab üht noorimat lennukite koosseisu eelistades alati uusimaid tehnoloogiavõimalusi ja innovatsioone. Turkish Airlines jätkab kindlalt oma lennukite arvu suurendamist ja uute lennuliinide avamist, omades juba nelja tärni hinnangut ja liikudes viienda tärni poole.

Lisaks Euroopale avardab Turkish Airlines oma lennuliine ka Venemaale, Kesk-Aasiasse, Kaug-Itta, Kesk-Itta, Aafrikasse ning Põhja- ja Lõuna-Ameerikasse. Ühe kiiremini kasvava lennufirmana omab Turkish Arilines strateegilist kohta ida ja lääne vahel.

Faktid ja numbrid

  • Lennukite arv: 314 (reisi ja kargo)
  • Lennukite tüübid: A340-300, A330, A321, A320, A319, B737-400, B737-800, B737-900ER B777 ER
  • Peajaamad: Istanbul ja Ankara
  • Klubikaardi programm: Miles & Smiles
  • Sihtkohtade arv: 291 (240 rahvusvahelist ja 51 siseriiklikku)
  • Lennuliinide tegevus: Euroopa, Venemaa, Kesk-Aasia, Kaug-Ida, Kesk-Ida, Aafrika, Põhja- ja Lõuna-Ameerika
Jaga
Kommentaarid