"Külmajudinad tulid peale, kui hakkasin Taaramäe ja Kangerti nime läbi raadio kuulma. Meeldiv, et poisid olid ikka action'is! Kuulsin, et paljud kõvad mehed jäid maha, aga meie poistest ei räägitud pikalt midagi. Samas ei öeldud kunagi, et nad raskustes oleks. Ühel hetkel öeldi, et Rein läks eest ära ja pärast mainiti korra Kangertit. Emotsioonid olid kogu aeg positiivsed. Kahju Reinust, et ta välja ei vedanud, aga Tanel päästis väärikalt päeva," oli Kirsipuu üheksanda koha üle uhke.

"See eesmärk meil oligi, et vähemalt kümne hulka saada. Tanelil jäi õige vähe füüsilist pauerit puudu, et medalikonkurentsi sekkuda. Mine tea, kuidas asjad oleksid läinud, kui ta viimase tõusu Rodriguezi ja teistega ära oleks kannatanud. Täna seda värskust polnud. Ta oli väga heas vormis, aga pigem pikast hooajast natuke väsinud."

"Rein oli ka väga kõva, aga temal on alles tõusev vorm. Ta pole pikalt võistelnud. Ühe sellise raske võidusõidu oleks pidanud nädal tagasi tegema, siis olnuks ta täna tegija. Paraku andsid lihased alla ja tekkisid krambid. Natuke imestasin, et Rein nii vara läks, aga ta sõitis seal koos hilisema võitjaga, tegelikult oli valik õige. Lihtsalt jalad ei kestnud ära."

"Tanel hoidis oma taktikast kinni ega paanitsenud ka siis, kui Vincenzo Nibali ründas. Tagantjärele võib öelda, et ta ei pidanudki nendega kaasa minema. Plaan oli viimase ringi algul natuke enne päris mägironijaid rünnata, mida ta ka tegi. Aga ei olnud päris see jalg, mis lubanuks võidu peale minna."