Saldoga +1 edestas Liiv lõpuks koondisekaaslast Marten Palmi nelja löögiga. Liivi mänguringid olid 72, 72 ja 73, Palmil 75, 72 ja 74. Kolmanda koha sai tulemusega +15 Timo Raukas.

"Mul on hea meel, et Marten mängis korralikku golfi ja pakkus tugevat konkurentsi," Tallinna meister pärast võistlust. "Ise oleksin võinud griine kohati paremini lugeda, kuid Suuresta väljak oli väga heas seisukorras, tänan kõiki, kes võistluse heaks oma panuse andsid."

Liiv on nüüd võitnud kõik tähtsamad Eesti individuaalsed tiitlid: löögimängu ja rajamängu Eesti meistritiitli, Niitvälja karika, Estonian Amateur Openi ja Tallinna meistritiitli.

Eeloleval kolmapäeval algavad Jõelähtmel EM-võistlused, kus Eestit esindavad Liiv ja Sander Aadusaar. "Olen EMiks valmis," hindas Liiv enda vormi. "Harjutusringid on hästi läinud ja nüüd tuleb jätkata samas vaimus. Tunne on igal juhul parem kui eelmisel aastal."

Naistest võitis teise järjestikuse Tallinna meistritiitli Hanna-Maria Tammo, kes esimesel päeval mängis 78 lööki ja hoidis järgmiste päevade 82 ja 83 löögiga oma edu lõpuni.

Kuni 18-aastase poiste vanuseklassi võitis Mattias Varjun, kes esimesel päeval suutis ainsana mängida alla rajapari, kui tegi 70 lööki. Ülejäänud päevadel mängis ta 74, 78.

Viimast võistluspäeva segas Suurestal äike ja tugev vihmasadu, võistlus oli kaks korda kuni poolteiseks tunniks katkestatud. Lõppenud võistlus oli maailma punktitabeli WAGR-i katsevõistlus, millega mälestati varalahkunud noort golfimängijat Sven Kaljuveeri.