Artur Valikajevi näol on tegemist kaitsva suunitlusega poolkaitsjaga, kes on varasemalt esindanud Venemaa U21 koondist ning saanud 18 mängu kirja ka Venemaa kõrgliigas, kus on kandnud Moskva Spartaki, FK Rostovi ning Permi Amkari värve. Permi Amkaris oli Valikajevi meeskonnakaaslaseks Eesti jalgpallikoondise keskväljamaestro Konstantin Vassiljev, kirjutab Kalju oma kodulehel.

Enamus oma karjäärist on 191 cm pikkune pallur veetnud Venemaa esiliigas, kus üheks edukaimaks on osutunud periood Nõmme Kalju abitreeneri Sergei Terehhovi endises koduklubis Jaroslavli Šinnikus.

“Mul on hea meel liituda klubiga kus soovitakse võita tiitleid. Olen valmis andma endast maksimumi, et aidata Kaljut oma eesmärkide saavutamisel ja seda nii Premium liigas kui ka Euroopa liigas. Mind on meeskonnas positiivselt vastu võetud ja ma tunnen ennast Eestis hästi”, kommenteeris Kaljuga liitumist Valikajev.

Sama positiivselt on meelestatud ka Nõmme Kalju peatreener Sergei Frantsev, kes ütleb, et on värske täiendusga tuttav Venemaa kõrgliigaklubi Rostovi aegadest. “Usun, et Valikajev aitab meie keskväljal tõsta soovitud taset, ta on tõsise suhtumisega jalgpallur ja Kalju jaoks kindlasti vajalik mängumees”, lisas Frantsev.