Finaalis mängis Eesti-Kreeka duo üle kõrgeima asetusega Kanada paari Felix Auger-Aliassime / Denis Shapovalovi 4:6, 6:4, 6:2.

Esimene sett kulges väga tasavägiselt seisuni 5:4. Oma pallingugeimid suutsid mõlemad paarid, seti alguses kindlamalt ja lõpus võrdsema mänguga, hoida. Paraku sai Kanada paar seisul 5:4 võimaluse Raisma / Tsitsipase servi murda ja ei jätnud seda võimalust kasutamata. Esimene, ligi 25 minutit kestnud sett Kanada duole 6:4.

Teine sett algas samuti geim-geimis, kuid seisul 2:2 said võimaluse Raisma ja Tsitsipas ning ei jätnud seda realiseerimata. Pooli mindi vahetama seisul 3:2 ja Eesti / Kreeka paari pallingumurdega eduseisul. See servimurre otsustas ka teise, esimesest enam kui 15 minutit kauem kestnud seti saatuse: Raisma / Tsitsipas võitsid 6:4.

Otsustavas setis said seisul 1:1 taas Raisma ja Tsitsipas vastase servil edu ja võitsid geimi. Pooltevahetusele mindi Eesti / Kreeka servimurdega eduseisul 2:1. Teine servimurre tuli kanadalaste servil Raisma / Tsitsipase eduseisul 4:2 ja poolte vahetus toimuski seisul 5:2. Viimane geim. Viimast korda hoiti servi ja suurvõit oli käes!

Vastastel jõuvarusid nappis. Shapovalov mängis täna varasemalt noormeeste üksikmängu finaalis, kus ta suutis kolmes setis alistada austraallase Alex De Minauri 4:6, 6:1, 6:3 ja tulla esikohale. Teine finaalivastane Auger-Aliassime on alles poisiohtu, 15-aastane noormees.

Aga see kõik ei kahanda Raisma ja Tsitsipase suursaavutust. Fantastiline töö!

1959. aastal võitis Wimbledoni noorteturniiri üksikmängus Toomas Leius.