"Olen Seinäjokis olnud õnnelik - klubi on väga professionaalne isegi Euroopa mõistes," sõnas Kink SJK kodulehele. "Sellegipoolest olen juba 30-aastane ning kui mulle pakutakse võimalust pikemaks lepinguks ja suuremat rolli meeskonnas, pean mõtlema ka enda ja oma pere tulevikule."

Kink on Ungaris mänginud varemgi - aastatel 2009-10 ning 2013 pallis ründaja edukalt Györi ETO ridades, 2014. aastal Kaposvari meeskonnas.

"Ungari kõrgliiga on mulle varasemast juba tuttav, sest olen seal paar hooaega mänginud. Tahan SJK toetajaid ja klubi kõige eest tänada ning eriti klubi juhatuse mõistvat suhtumist minu olukorda. Usun, et Seinäjoki klubi ootab suur tulevik."

Kuigi SJK ei nimetanud ära Kingi uut klubi, on selleks Delfi andmetel värskelt Ungari kõrgliigasse tõusnud Mezőkövesd Zsóry, mida juhendab Attila Pinter - mees, kelle käe all Kink ka Györi klubis mängis.

Alles sel talvel SJK ridadesse siirdunud Kink sai Soome kõrgliigas kirja 14 mängu ja kaks väravat. Sealjuures skooris Kink ka oma viimases SJK eest peetud mängus Tampere Ilvese vastu.