Väidetavalt kulutasid Kokorin ja Mamajev 500 pudeli šampuse peale kokku 250 000 eurot ning nii kuigi mängijad ise on seda infot eitanud, on nende laiav stiil ärritanud kogu Vene jalgpalliringkonda. Juhtumist sai teada isegi riigi president Vladimir Putin, kes mõistagi olukorda heaks ei kiitnud.

Nii Kokorini kui Mamajevi koduklubid - vastavalt Peterburi Zenit ning FK Krasnodar - reageerisid samuti kiirelt, tagandades mängijad oma duubelmeeskonda.

Oma arvamust avaldas ka Venemaa spordiminister Vitali Mutko, kelle sõnul heidab see varju kogu Venemaa jalgpallile. "Mul on raske seda olukorda hinnata, sest ma ei näinud neid video pealt. Aga ütlen üht asja - meie mängijad peavad selliste asjade eest vastutuse võtma. Praegu kritiseeritakse nende pärast kogu riigi jalgpalli. Ma ei usu, et sellise asja järel nad enam koondises mängida saavad."

Kokorin ise ruttas oma käitumise eest vabandama. "Ma väga kahetsen, et selline asi juhtus ning vabandan kõigi ees, keda minu teguviis solvas," vahendab 25-aastase ründaja sõnu vesti.ru, väites, et olid Mamajeviga lihtsalt klubis ning laristamisest osa ei võtnud. "Meil ei olnud mingit tegemist nii suure hulga šampuse ega kulutatud rahaga."