Avamängu 2:1 võitnud Flora sai teises kohtumises kirja nukra 0:2 kaotuse, sealjuures läksid Lincolni mehed juhtima juba 15. minutil penaltist, mis tekkis olukorrast, kus pikk pall eestlaste karistusalasse saadeti.

"Mängu alguses pani vastane hea tempo peale, nad suutsid hästi oma tugevustele mängida. Üritasime olla kompaktsed ja kaitses asjad korras hoida, aga vastane kasutas oma trumbi ära," rääkis Hurt.

"Iseenesest oli see olukord, mida olime trennis varem läbi töötanud, aga ikkagi lasime neil selle pealt meile ära teha."

Flora loots jäi rohkem rahule oma hoolealuste teise poolajaga, kuid vajalikku tulemust ikkagi ei saavutatud.

"Teine poolaeg oli meil parem, liinid olid kõrgemal ja pall liikus kiiremini. Vastased olid juba oma kasti ära surutud ning kohati mängisid nad viie-kuue kaitsjaga, aga ühel hetkel suutsid nad uuesti värava lüüa ja mäng läks lahtiseks. Täiesti lõpus kaotasime juba oma loogilise mängujoonise, millega väravat jahtida."

Kas võib ka öelda, et mingis mõttes jäi puudu õnnest? "Õnn on alati enda töö. Midagi lihtsat meile ei anta. Tuleb ise võtta."

Flora on tänavu korduvalt eeldatavalt nõrgemate meeskondade vastu punkte kaotanud ka koduliigas. Kas Hurt nägi selles osas paralleele?

"Ei saaks öelda, et nad oleksid olnud nõrk meeskond. Nad võivad küll mängida nõrgemas liigas ja olla selles mõttes tase allpool, aga oma tugevuste poolest olid nad igati korralik meeskond - jõudsid tempot arendada ja nende rünnak oli kiire. Nende puhul ei saa öelda, et nad oleksid meist selgelt nõrgemad."

Kas Euroopast juba avaringi järel välja kukkumise tõttu Hurt oma töökoha pärast ka kardab? "Mulle on antud vastututus ja seda ma kannan. Ma ei motiveeri ennast selliste mõtetega."