27-aastane Cibulkova pani koos oma kihlatu Miso Navaraga pulmaplaanid paika juba eelmisel aastal ning siis arvestas tennisist sellega, et kuna tal Wimbledonis viimasel ajal eriti hästi läinud pole - seitsmel korral oli tema turniir lõppenud juba kolmandas ringis -, siis pole ka erilist ohtu, et ta peaks sel päeval finaali mängima.

Nüüd on aga kahe suursündmuse samale päevale sattumine juba päris reaalne võimalus - Cibulkova näitab Wimbledoni murul head minekut ning on jõudnud välja juba veerandfinaali. 16 parema hulgas alistas slovakitar maailma kolmanda numbri Agnieszka Radwanska ning teisipäeval ootab ees kohtumine WTA edetabelis 50. kohta hoidva venelanna Jelena Vesninaga.

"Kui ma teisipäeval ka võidan, siis tuleb pulmad edasi lükata," vahendab Cibulkova sõnu AFP. "Võtsin pärast eelmist mängu jäävanni, kui ma oma abitiimile ütlesin - nüüd läheb asi tõsiseks."

Cibulkova sõnul ei ole sellest aga suurt probleemi. "Ma ei ole ennast kunagi väga hea murukattel mängijana näinud, nii et ma ei osanud siin edu oodata. Tahtsime pulmad suvel teha ning see tundus hea kuupäev, aga mul poleks probleemi laulatust nädala võrra edasi lükata."