Kolme aasta tagune meister Andy Murray ei jätnud palju sõnaõigust britt Liam Broadyle ning sama veenvalt sai avaringis võidu kirja argentiinlane Juan Martin Del Potro. Nagu arvata võis, oli Stan Wawrinkal pisut keerulisem tööpäev noore ameeriklase Taylor Fritzi vastu. Fritz ühe seti šveitslase vastu küll võitis, aga ei enamat. Paigutatud mängijatest said teiste seas võidud kirja ka prantslased Richard Gasquet ja Jo-Wilfried Tsonga ning Austraalia esinumber Nick Kyrgios.

Naisteturniiri teine päev algas suuremate üllatusteta, kõik favoriidid eesotsas tiitlikaitsja Serena Williamsiga sammusid teise ringi. Vaid kunagise maailma esireketi Caroline Wozniacki kindel allajäämine Svetlana Kuznetsovale võis tennisefännide imestuse pälvida.

Kolmapäeval peetakse eile pooleli ja ära jäänud mänge, algust tehakse ka teise ringi kohtumistega

Vahetult enne Anett Kontaveidi platsile tulekut sadama hakanud vihm lükkas viimased 18 naiste esimese ringi mängu kolmapäevale, mistõttu pakub kolmas võistluspäev tennisehuvilistele ohtralt nii esimese kui ka teise ringi kohtumisi. Naisteturniiri favoriitidest peavad oma avaringi kohtumised üks päev plaanitust hiljem nii turniiri kahekordne tšempion tšehhitar Petra Kvitova kui ka Agnieszka Radwanska Poolast, kes mängib ukrainlanna Kateryna Kozlova vastu peaväljakul.

Anett Kontaveit tuleb väljakule nr. 14 koheselt pärast Jiri Vesely ja Igor Sijslingi esimese ringi kohtumist. Vihm lõpetas antud kohtumise Vesely eduseisul 6-2, 6-4, 1-1. Kontaveidi ja Strycova vahelise mängu võitjat ootab teises ringis suure tõenäosusega ees maailma 102. reket Jevgenia Rodina Venemaalt, kes on kõigest viie punkti kaugusel võidust Lesia Tsurenko üle.

Federeri vastu tuleb poolamatöör

Vägagi intrigeerivas seisus jäi pooleli Fernando Verdasco ja Bernard Tomici vaheline kohtumine, kus setid on viigis 2-2. Kumb saab otsustavas viiendas setis paremini kohalt minema ja võidu võtab, on täiesti lahtine. Peaväljakul on taaskord platsis nii Novak Djokovic kui ka Roger Federer. Samas ei tohiks ei prantslane Adrian Mannarino ega poolamatöör britt Marcus Willis eelmainitud staaridele palju hingepiinasid valmistada.

Väljakul number 1 on meeste turniiri keskses kohtumises platsil bulgaarlane Grigor Dimitrov ja turniiri 16. asetus Gilles Simon Prantsusmaalt. Antud kohtumises on äärmiselt keeruline ühele või teisele eelist pakkuda. Pole võimatu, et ka see matš nõuab täit viite setti.

Peale esimese ja teise ringi üksikmängude alustavad kolmapäeval ka mees- ning naispaarid oma turniiri.

Margus Uba mängupäevale ette vaatav kommentaar ilmub Wimbledoni turniiri ajal igapäevaselt. Wimbledon 2016 on Eestis nähtav Starmani vahendusel Eurosport 2 kanalil nii kaabelvõrgus, üle õhu leviva signaali vahendusel ning ka arvutites ja nutiseadmetes.