Suurimateks konkurentideks serblasele on ATP edetabeli number 2 Andy Murray, kes võitis Wimbledoni 2013. aastal, aga ka šveitslane ja seitsmekordne Wimbledoni tšempion Roger Federer (ATP #3) ning noored ja tõusvad tähed Nick Kyrgios (ATP #18), Alexander Zverev (ATP #28), Dominic Thiem (ATP #8).

Naisteturniir, kus osaleb ka Eesti naiste esireket Anett Kontaveit (WTA #96) on Uba hinnangul aga oluliselt lahtisem. Ehkki Serena Williamsit (WTA #1) võib kergeks favoriidiks pidada, siis kindlasti on väljavaated äsja Pariisis Serenat võitnud Garbine Muguruza (WTA #2), kes mullu Wimbledoni finaalis just Williamsile alla jäi. Aga omad võimalused on ka Simona Halepil (WTA #5) ja Petra Kvitovil (WTA #11).

Tänavune Wimbledoni tenniseturniir algab 27. juunil, Eesti televaatajatele on turniir nähtav Starmani võrgus Eurosport 2 kanalil, kanal on kaabelvõrgus kohal nr 29 ja ZUUMtv võrgus kohal nr 35. Samuti on kogu turniir jälgitav arvutites ja nutiseadmetes TV Everywhere rakendusega.

Margus Uba mängupäevale ette vaatav kommentaar ilmub Wimbledoni turniiri ajal igapäevaselt. Tennisekommentaari toob Delfi lugejateni Starman.