Juhul, kui välismaalt head lepingut ei pakuta, jätkavad meeskonnas mängimist nii koondisega Euroopa liiga finaalturniiriks valmistuvad Rait Rikberg (libero) ja Kevin Soo (temporündaja) kui ka Meelis Kivisild, Mart Naaber (temporündajad), Robert Viiber, Ronald Järv (sidemängijad), Markus Uuskari, Stefan Kaibald (nurgaründajad), Henri Treial (nurgaründaja/temporündaja) ja Robin Valting (libero).

Ainus põhimees, kes klubist lahkus, on diagonaalründaja Taavi Nõmmistu (siirdus Meistrite liigas mängivasse Maaseiki Nolikosse), kellele meeskond juba mõnda aega asendust on otsinud.

Tartlaste peatreeneri Oliver Lüütsepa sõnul tunti huvi muuseas ka kahe siinsetele võrkpallisõpradele hästi tuttava mehe vastu. Nimelt võeti ühendust nii Pärnu esipommitaja Hindrek Pulga kui tunamullu TTÜ-s korraliku hooaja teinud brasiillase Daniel Macieliga.

"Tegime Pulgale pakkumise, aga ta otsustas ikkagi Pärnusse jääda. Maciel, kes valis lõpuks ühe teise Euroopa klubi, olnuks kindla peale minek, sest tänu TTÜ-s mängitud hooajale on temast ülevaade olemas. Tundmatute leegionäridega on alati keerulisem, sest mängija tugevustest ja nõrkustest arusaamiseks tuleb põhjalikult statistikat uurida ja mänge täispikkuses järele vaadata," sõnas Lüütsepp, kes alustab sügisel klubi peatreenerina teist hooaega.

Lõppenud hooaja koduses liigas viiendana lõpenud Tartu klubi eelarve jääb mullusega sarnasesse suurusjärku.