Sakslased olid paremad põhjaiirlastest, kui nende ainsa värava lõi 30. minutil Thomas Mülleri söödust Mario Gomez. Mülleril endal oli korduvalt võimalusi skoori teha ka ise, kuid tema teel seisis ees kas väravalatt, post või Põhja-Iirimaa puurilukk Michael McGovern.

Omajagu šansse jagus ka Mario Götzele, kuid temagi üritustele suutis suurepärase mängu teinud McGovern end ette sättida. Saksamaa võttis kolm punkti sellest hoolimata ära ja seitsme silma ning väravate vahega 3:0 C-alagrupp ka võideti.

Nendega sama arvu punkte kogus Poola, kellele tõi 1:0 võidu Ukraina üle vahetusmehe Jakub Blaszczykowski kena löök nurgalöögijärgses olukorras. Nimelt mängisid poolakad 54. minutil korneri lühidalt lahti ning Arkadiusz Miliku söödu järel leiti kastist Dortmundi Borussia mees, kes osava vasaku jala keerutuse ka ukrainlaste tahanurka saatis. Kuna poolakate väravate vaheks jäi 2:0, leppisid nad alagrupis teise kohaga.

Põhja-Iirimaa kogus C-grupis 3 punkti, mis jätab neile küll veel edasipääsulootuse, kuid selleks peavad teiste alagruppide mängud neile soodsate tulemustega lõppema. Teatavasti pääseb kaheksandikfinaali kuue alagrupi neli parimat kolmanda koha omanikku ning A-alagrupi kolmandat tiimi Albaaniat põhjaiirlased juba parema väravate vahega edestavad. Ukraina jäi aga Prantsusmaal nullile ja neil tuleb viie sisselastud väravaga kodutee jalge alla võtta.

Äsjased tulemused tähendavad ühtlasi, et 16 parema sekka tagasid pääsu ka Slovakkia, Ungari ja Horvaatia.