Kui keegi öelnuks enne EM-i, et viimase vooru eel on Islandil võimalus alagrupp võita ja Portugalil šanss välja langeda, siis oleks ütlejat ilmselt hulluks nimetatud. Erinevaid variante on nii palju, et neid ükshaaval läbi võtta siin eelloos pole võimalik. Hetkel on Ungaril liidrina 4 punkti, järgnevad Island ja Portugal 2 ning Austria 1 silmaga.

Madjaritel pole portugaallaste üle ainustki võitu

Ungari ja Portugal kohtuvad Lyonis ning madjaritele piisab alagrupis esikoha saamiseks heal juhul isegi viigist kui Island just Austriat suurelt ei võida. Portugaallased vajavad hädasti võitu, sest kaotus saadaks nad häbiga koju, viik suure tõenäosusega samuti.

Portugalil on siiski mängu alguseks teada nelja alagrupi lõppseisud, aga mitmed tulemused peavad eelnevatel päevadel kokku langema, et kolme punktiga nelja parema kolmanda koha tiimi hulka saada.

Portugal võidab vähemalt 3 väravaga – 3.90. Panusta 4 eurot ja teenid võidu korral 15.60.

Mängu koefitsiendid ei pea tabeliseisu millekski – Portugali võit 1.39, Ungari oma 11.50 ja viik 4.60. Meeskonnad on ajaloo jooksul kohtunud 10 korda ja isegi hiilgeaegadel pole Ungari võitu kirja saanud. Kolmest viigist värskeim tuli aastal 1983. Nelja viimase, Portugali võiduga lõppenud kohtumise väravate vahe on 10:1.

Ronaldo lööb peale rohkem kui pooled meeskonnad

Ungarlased said kindla võidu Austria üle, aga vaevu viigi Islandi vastu. Meeskond vajab stabiilsust ja kindlasti kliinilisemat täpsust värava ees. Eriti ohtlik on Ungari aga 87. minutil, sest just siis on senistes mängudes värav löödud. Et sama juhtuks kolmapäeva õhtul ehk siis värav 75. minutil või hiljem, selleks on koefitsient 11.00.

Portugali puhul ei saa loomulikult üle ega ümber Cristiano Ronaldost ja tema sooritatud 21 pealelöögist, mis oli kahe vooru järel enam kui kümnel meeskonnal terve tiimi peale! Vaid neli neist lendasid raamidesse ja lisaks siis veel penalti posti. Ronaldo pole muide kunagi EM- ja MM-finaalturniiridel veel karistuslöögist väravat löönud, hoolimata 36-st katsest.

Supertähe kohta ka üks huvitav panustamisvõimalus – kas Ronaldole tehakse üle 1,5 vea mängus? Koefitsient on 1.68 ja senise kahe mänguga on CR7-t rajalt maha võetud 6 korda. Portugalil on ka murekohti, sest põhimehed Andre Gomes ja Raphael Guerreiro jätsid esmaspäevase treeningu vahele lihasevigastuste tõttu.

Kõik koefitsiendid kehtisid artikli kirjutamise ajal.
Jalgpalli koefitsiendid leiad Pafi spordiennustuse lehelt.

Jaga
Kommentaarid