Kahe naabri, Ukraina ja Poola vastasseis Marseille's võib pakkuda seinast seina emotsioone – Poola vajab alagrupis esikoha saamiseks suureskoorilist võitu, samas võib neid teisena edasi viia kaotuski. Ukraina omakorda pole erilist meeskonnamängu ja motivatsiooni seni välja näidanud. Kas nüüd, juba väljalangenutena, äkki ärkab rahvuslik uhkus?

Poola on Ukraina vastu viis mängu võiduta

Meeskonnad on ajaloos kohtunud vaid seitse korda ning pärast kahe esimese mõõduvõtu võitmist pole Poola juba viies mängus järjest naabrist parem olnud. 2014. aasta MM-valikmängudes sai Ukraina 3:1 võõrsil- ja 1:0 koduvõidu.

Kindlasti piilub Poola juba ka võimalike kaheksandikfinaalivastaste poole. Kui grupis teisena lõpetatakse, siis võib Šveits tunduda sobivamgi kui võitjana näiteks B-alagrupi kolmanda koha tiimiga kohtuda. Samas on vist siiski selge, et kaotama ei lähe teisipäevast kohtumist kumbki meeskond.

Poola võit või viik ja Lewandowski skoorib – 2.59. Panusta 5 eurot ja teeni võidu korral 12.95!

Ukraina alustas turniiri sümpaatse esitusega Saksamaa vastu, ent kaotas küllalt mannetu mänguga siis Põhja-Iirimaale ja langes esimesena EM-ilt välja. Mängijad on kinnitanud meeskonnas valitsevat suurt pettumust ja tahet Poola vastu häbi maha pesta. Ukraina võidukoefitsient teisipäevaks on 4.20, Poolal 1.98 ja viigil 3.55.

Väravaid soovivad mõlemad lüüa

Poolal on nagu mainitud erinevaid võimalusi lõpetada alagrupp ükskõik millisel kohal esikolmikus. Adam Nawalkal on mõtlemisainet küllaga, sest kas või tõsiasi, et meeskonnas on viis kollase kaardiga mängijat võib Poola peatreenerit sundima muudatusi tegema.

Puurivaht Wojciech Szczesny tervenemist oodates pole Poolal siiski postide vahel muret, sest Lukasz Fabianski tegi Saksamaa vastu nullimängu. Küll oodatakse väravaid Robert Lewandowskilt, kes pole juba viis mängu järjest Poola eest skoorinud. Bayerni tähe koefitsient teisipäevaks on 2.07.

Ukrainal on võimalus püstitada üks negatiivne EM-finaalturniiride rekord, sest ükski tiim pole veel viies järjestikuses mängus väravata jäänud. Veelgi hullem näitaja on, et Ukraina koondis pole kunagi Prantsusmaa pinnal peetud kuues mängus väravat löönud. Et nii juhtuks teisipäevalgi, selleks on koefitsient (Ukraina alla 0,5 värava) 2.17.

Kõik koefitsiendid kehtisid artikli kirjutamise ajal.
Jalgpalli koefitsiendid leiad Pafi spordiennustuse lehelt.

Jaga
Kommentaarid