"See, et nii hea pakkumiseni jõudsin, tuli endalegi üllatusena, sest ega ma pärast tänavust hooaega uskunud, et asjad nii hästi välja kukuvad," tunnistab 25-aastane põltsamaalane.

Noliko näol on tegu Belgia liiga tänavuse hõbedameeskonnaga, kes mängib klubivõrkpalli tugevaimas eurosarjas ehk Meistrite liigas. Uus aasta tuleb klubile igal juhul huvitav, sest sisuliselt kogu senine koosseis vahetatakse välja.

"Loomulikult lootsin pärast viimast Tartu-aastat välismaale mängima pääseda - ka leping oli sõlmitud kuni selle kevadeni -, ent olgem ausad, Eesti viiendast klubist peaks see minek üldiselt üsna keeruline olema. Kokkuvõttes arvan seega, et tegu on päris hea üleminekuga," muigab Nõmmistu.

Klubi tasemest annab aimu juba üksnes selle peatreener, argentiinlane Daniel Castellani. Endine tippmängija, 1982. aasta MM-pronks ja 1988. aasta OM-pronks, on juhendanud Argentiina (1993-1999), Poola (2009-2010) ja Soome (2010-2011) koondist, kuid ka näiteks Euroopa absoluutseid tippklubisid Bełchatówi SKA-d ja Kędzierzyn-Koźle ZAKSA-t. 55-aastase Castellani viisid Nõmmistuni kuuldavasti kaks asja - eestlase paari aasta tagused suurepärased esitused eurosarjas ja Eesti koondise peatreeneri Gheroghe Cretu hea sõna Euroopa võrkpalliringkondades.

"Ootan eelolevalt hooajalt eelkõige seda, et saaksin palju kogemusi ja mängutarkust. Tahan kogu hooaja terve olla - ei taha minna sinna üheks või kaheks kuuks, et seejärel koju tagasi tulla, vaid ikkagi olla arvestatav mees meeskonnas kogu aasta. Mänge tuleb palju ja ma arvan, et mõlemad diagonaalid peaksid piisavalt mänguaega saama," on Nõmmistu lootusrikas.

Nõmmistu liitub Nolikoga augusti alguses, seni laob ta uueks hooajaks põhja Tartu meeskonnas.