Tiitlikaitsja Hispaania oli avamängus tšehhide vastu küll suures ülekaalus, ent pidi ootama 87. minutini, et kolm punkti tabelisse kirjutada. Keskkaitsja Gerard Pique tõusis sangariks, saates peaga palli võrku. Türgi mängis avakohtumise pehmelt öeldes nõrgalt, ehkki Horvaatia sai ainult 1:0 võidu tänu Luka Modrici imeväravale.

Tiitlikaitsja purustab rekordeid

Hispaania on Türgi vastu kaotuseta juba 52 aastat, viimane – ja ajaloo ainus – türklaste võit pärineb 1954. aasta MM-valikmängust. Viimati kohtusid meeskonnad seitse aastat tagasi samuti MM-sarjas ja Hispaania võitis mõlemad kohtumised (1:0 ja 2:1).

Kahe eelmise EM-i tšempion Hispaania pikendas võiduga Tšehhimaa üle ka juba niigi kehtivaid EM-i rekordseeriaid. Kaotuseta ollakse finaalturniiridel juba 13 mängu ja viimases kuues on oma värav puhtana hoitud.

Hispaania võidab väravat sisse laskmata – 2.47. Panusta 8 eurot ja teenid 19.76!

Kohtumise soosikut pole raske arvata – Hispaania võidukoefitsient on vaid 1.42, Türgil 10.00 ja viigil 4.55. Kuigi väravatega käimasoleval EM-il just ei liialdata, siis kui keegi ootab hispaanlaste suuremat võitu, tasub händikäppe vaadata. Hispaania vähemalt kolmeväravalise võidu (händikäp 0-2) koefitsient on 3.95.

Terve Türgi nõuab vastuseid

Asjatundjate arvates nägi Türgi Horvaatia vastu välja täiesti alavormis ja emotsionaalne kohalik meedia nõuab juba Fatih Terimilt, miks meeskond valmis pole. Kogenud peatreener peab mõned vastused andma juba reedel. Kergemaks ei tee Türgi olukorda Mehmet Topali ja Gökhan Gönüli treeningul saadud vigastused, mis nende osaluse kahtluse alla seavad.

Hispaania sooritas Tšehhimaa vastu 17 pealelööki (6 raamidesse), ent türklased lubasid Horvaatial peale lüüa koguni 19-l korral (samuti 6), mis kuni Portugal - Island mänguni oli EM-i parim näitaja. Just väravaraamidesse läinud löökidele saab Paf-is samuti panustada. Hispaania - Türgi mängus on üle/alla piir 8,5 lööki ning koefitsient 1.85.

Türgi osaleb EM-finaalturniiril neljandat korda ja senisest 13-st mängust on meeskond vaid kahes löönud värava avapoolajal. Nii et tiitlikaitsja edusse uskujad võivad loota, et Hispaania võidab nii esimese kolmveerandtunni kui ka mängu. Panuse 1/1 koefitsient on 2.12.

Kõik koefitsiendid kehtisid artikli kirjutamise ajal.
Jalgpalli koefitsiendid leiad Pafi spordiennustuse lehelt.

Jaga
Kommentaarid