Eesmärk on saldot kasvatada ja nautida heatasemelist vutti! Esimese hooga ennustan turniiri võitjat ja väravakuningat. Võitjameeskonnaks pakun valitsevat maailmameistrit Saksamaad ja panustan neile 8 eurot Paf-i koefitsiendiga 5,00. EM-i väravakuningat ennustada on ülimalt keeruline ja siinkohal lähen oma sisemise sümpaatia teed. Zlatani karismale on raske teist samasugust kõrvale panna, seega panustan Rootsi superstaarile 2 eurot. Paf-i koefitsient on vägev, lausa 36!

Reedel 10. juunil turniiri avamäng Prantsusmaa vs Rumeenia
Korraldajamaa Prantsusmaa võõrustab turniiri ja A-alagrupi avakohtumises Rumeenia koondist. Selles mängus on pea võimatu midagi muud peale kodumeeskonna võidu ennustada. Prantsusmaa võidukoefitsient Paf-is on 1,31 ja panustan võõrustajatiimi võidule 12.- eurot.

B-alagrupi avavoorus päev hiljem on vastamisi Inglismaa ja Venemaa
Enne B-alagrupi mänge peetakse laupäeva pärastlõunal veel teine A-alagrupi kohtumine kus Šveits on eeldatav favoriit Albaania vastu. Juustukuningate võidukoefitsient Paf-is on igati korralik 1,85 ja panustan siinkohal 4 eurot just Šveitsi võidule. B-alagrupis on laupäeval kavas kaks kohtumist, neid soovin omavahel kombineerida. Wales ei tohiks kaotada Slovakkiale ja Inglismaa omakorda peaks võitma Venemaad. Sellise kombo koefitsient Paf-is tuleb 2,78 ja mängu panen 6 eurot. Briti saared ruulivad!

Pühapäeval avapauk C ja D-alagruppides
12. juunil peetakse taas lausa kolm kohtumist, mõlemad C-alagrupi avamatšid ja D-alagrupi kohtumine Türgi-Horvaatia. Nendes kohtumistes on mul kindlad favoridiid välja valitud. Ennustan nii Poola võitu Põhja-Iirimaa kui ka Horvaatia võitu Türgi üle, mõlemat 4 euro vääriliselt. Paf-i koefitsiendid on vastavalt 1,72 ja 2,15. Maailmameister Saksamaa avab oma kampaania tiitlile õhtuses kohtumises Ukraina vastu. Sakslastele on minu nägemust mööda antud väga hea võidukoefitsient ja seda kavatsen ka ära kasutada. 1,60 on Paf-i koefitsient ja panustan Saksamaa võidule julged 12 eurot. Viel Glück!

Värsked koefitsiendid ja spordiennustuse pakkumised leiad Pafi kodulehelt.

Jaga
Kommentaarid