"Klassivahe oli ikka nii suur, pole millegi taha pugeda. Väljakul oli mehi üksteist üheteistkümne vastu ja lõppskoor 7:0, siin ei olegi midagi rohkem öelda," oli Kallaste mängujärgselt nõutu.

"Algul tundus, et on võimalik mängida küll, aga siis nad lõid klassiga kaks ära ja kolmas oli juba meie enda eksimus. Pärast seda oli neil juba lihtsam, sest nad said innustust iga väravaga juurde. Meil oli sellevõrra raskem. Aga jällegi, pole millegi taha pugeda, nemad olid lihtsalt tugevamad. Ka väljak oli täna ideaalne ja fantastiline oli mängida, kuid see mis väljakul toimus, polnud see, mida me pidanuks tegema," lisas vasakkaitsja.

Portugallased sooritasid täna raami 10 lööki, 7 neist läksid ka sisse. Kas vastase sedavõrd hea realiseerimine Kallastet ka pisut üllatas? "Ei üllatanud, muidu nad ju nii kõrgel ei mängiks. See ongi meie ja nende vahe, nemad kasutavad oma võimalused suurepäraselt ära."

Dmitrijev: tänane ja Bosnia kaotus on karjääri valusaimad hetked

Vastaste realiseerimist kiitis ka meie keskpoolkaitsja Aleksandr Dmitrijev: "Nad oli väga ohtlikud, said palli ja kohe väga hästi realiseerisid. Ilm oli tõesti kuumem kui Eestis, aga ei see ega suur publik mind ei seganud. Atmosfäär oli just super, mulle meeldis."

Infonetis palliv mängumees jätkas: "Sellise meeskonna vastu peame lihtsalt rohkem valmis olema. Esimene poolaeg oli algul normaalne ja meil oli ka endal hea moment. Siis aga kõik muutus...Ütleksin kindlasti, et tänane kaotus ja Bosniale 0:7 allajäämine on minu karjääri valusaimad hetked."