Mäletatavasti kaotas Eesti Balti turniiri avamängus Leedule 0:2, kuid kuna Läti võitis eile leedukaid 2:1, säilis Eestil veel ka teoreetiline võimalus Balti turniir võita. Selleks vajatakse homme 3:0 võitu, kuid siis ei tohi me saada enamat kui kahte kollast kaarti. 4:1 ja 4:0 võidud tooksid juba kindlalt trofee meile.

Zabrze Gornikuga tänavu Poola kõrgliigast välja langenud Kallaste leidis, et päris võimatu säärase stsenaariumi täitumine pole. "Eesmärk on siiani Balti turniiri ära võita. Proovime kiirelt värava ära lüüa, küll siis läheb ka mäng lahtisemaks."

Kuigi senise karjääri jooksul on Kallaste peamiselt tegutsenud vasakul äärel, võttis ta kolmapäeval Andorra vastu sisse koha keskkaitses. "Olin koondises ühe korra seal enne mänginud. Natuke teistsugune positsioon, aga tegin nii palju kui suutsin. Kas seal ka edaspidi mängin, ei tea. Võin tegutseda seal, kus treener vajab."

Endale uudsel positsioonil tegutses koondises ka Nikita Baranov, keda Leedu vastu keskväljal prooviti. Kuidas Floras keskkaitsjana tegutsev mängumees seal enda hinnangul hakkama sai? "Ütleme nii, et ei taha ise enda mängu hinnata. Küll peatreener teeb seda. Võin nii palju öelda, et ega kerge ei olnud, aga andsin endast kõik."