"Põhitähelepanu on laupäevasel Balti turniiri mängul Lätiga. Kõige tähtsam, et selleks kohtumiseks oleks meil olemas võimalikult tugev ja heas füüsilises seisundis koosseis," sõnas Pehrsson. "Seega võib homme Andorra vastu näha mõnd natuke uuemat nägu. Võrreldes Leedu-kohtumisega on algrivistuses kaheksa-üheksa muutust."

Peatreener kinnitas, et lahkumismängu pidav Joel Lindpere kuulub ründava poolkaitsjana algkoosseisu. "Vähemalt nii palju kui ma olen treeningutel näinud, on tegemist igas mõttes selle sama Joeliga, kellega olen kogu aeg koos töötanud. Positiivne suhtumine on säilinud ja Flora treeneritelt olen kuulnud, et ta on viimastel nädalatel kõvasti tööd teinud," sõnas Pehrsson.

Koondise esiväravavaht Mihkel Aksalu iseloomustas Andorrat nii: "Kindlasti väga motiveeritud ja eriti kaitses organiseeritud vastane, kes rõhub sirgjoonelistele vasturünnakutele. Tuleb valmis olla võitluseks ja võib-olla ka näitlemiseks. Aga meile on kõige tähtsam, et saaksime korraldada Joelile meeldejääva ja eduka lahkumismängu."