"Kindlasti ei olnud tänane tulemus see, mida lootsime. Jäime varakult kaotusseisu ja ei suutnud ka hiljem üleliia võimalusi tekitada. Hoidsime küll võrdlemisi palju palli, aga ei olnud sellega piisavalt kiired. Ka ründefaasis jäi meil loovusest puudu. Teine poolaeg küll asi pisut paranes ja suutsime mitmeid nurgalööke teenida, aga tulemust see ikkagi ei toonud," alustas rootslane pärast 0:2 kaotust Leedule.

Tänases koosseisus oli ka mitmeid eksperimentaalseid käike - tipuründes alustas Rauno Sappinen, keskväljal tegutses tavapäraselt kaitseliinis mängiv Nikita Baranov, paremal äärel sai debüüdi kirja Pavel Marin ning keskkaitses hoidis korda Joonas Tamm. Kuidas Pehrsson nende meeste esitusi hindaks?

"Keegi ei teinud nüüd sellist esitust, et ma oleks öelnud "wow" ja kinnitaks, et nad nüüd regulaarselt nendel samadel positsioonidel algkoosseisu koha eest võitleksid. Aga muidugi võtab kohanemine oma aja ja ka meeskondlikust mängust jäi meil uue koosseisuga vajaka. Samas ei saa ma neile ka midagi otseselt ette heita - kogu meeskond saanuks paremini esineda," analüüsis kolmapäeval 40. juubelit tähistanud Pehrsson.

Kui palju peatreener kolmapäevaseks mänguks Andorraga koosseisu roteerida planeerib? "Kindlasti me omad muudatused teeme, meil tuleb ju tiimi ka mitmeid uusi nägusid. Homme teeme uute tulijatega ja meestega, kes täna ei mänginud, treeningu ja siis vaatame täpsemalt edasi," lausus Pehrsson, kes kinnitas, et tänane kaotus plaane Balti turniiri teiseks mänguks Lätiga ei muutnud. "Muidugi tahtsime turniiri võita, aga ega tänane midagi ei muuda. Hoolimata kaotusest läheme Läti vastu täie jõuga."