Sillamäe Kalevi president Aleksandr Starodubtsev ei soovinud olukorda kommenteerida, lausudes: "Viibin Venemaal ja kuulen teid väga halvasti."

Klubi esindaja Juri Žukov lausus aga Delfile: "Mul on vaid info, et Deniss Ugarov jääb klubisse. Enamat ma kahjuks ei tea."

Täpsustavale küsimusele, kas vastab tõele, et tänaõhtuses Premium liiga kohtumises Rakvere Tarvaga jagab meeskonnale korraldusi Algimantas Briaunys, vastas Žukov: "Jah. Ugarov on saadetud puhkusele. Briaunys on hetkel peatreeneri kohusetäitja."

Ida-Virumaa klubi juhendajatepingil toimuva muudab eriti segaseks asjaolu, et ametlikult polnudki Ugarov hetkekski peatreener. Kuna täpselt aasta eest palgatud 40-aastasel Ugarovil, kelle seniseks säravaimaks ametiks Moskva Dinamo abitreenerina tegutsemine, puudub nõutav Pro-litsents, on paberitel kogu aeg peatreenerina kirjas olnud sisuline abitreener Briaunys.

Ugarovi taktikepi all lõpetas Sillamäe Kalev Premium liiga mulluse hooaja viienda kohaga. Evald Tipneri nimelises karikasarjas alistati Tallinna Levadia ja Nõmme Kalju, kuid laupäevases finaalis vannuti lisaajal 0:3 alla FC Florale ning sestap jääb eurosarjauks uuel hooajal suletuks. See tingis ka klubi juhtkonna otsuse.