"Oli ääretult positiivne ralli. Me ei saanud küll tulemusi, mida oleksime ihaldanud, kuid meie uued kruusarehvid tegid hea esituse nii WRC kui ka R5 autodel, mis on väga julgustav. Olen kindel, et me suudame sellist kiirust arendada ka ülejäänud hooajal," ütles DMACK-i direktor Dick Cormack.

Tänak tundis samuti heameelt, et tiim on õigel teel. "Olen pettunud, et ei saanud näidata, milleks me nende rehvidega tegelikult võimelised olema, aga usun, et me tõestasime, et oleme tõesti edasi liikunud. Nüüd peame tegema kõva tööd Sardiini ralliks ettevalmistumisel, kus tahame oma potentsiaali näidata ja tõestada, et suudame tulevikus kruusarallidel poodiumi eest võidelda."

Sander Pärn: "Kahju, et me ei suutnud finišisse tulla. Ralli kulges meie jaoks hästi ning me parandasime eile veidi kiirust, seda oli ka autos tunda. Kahjuks sõitsime kitsas kurvis välja ja tabasime tee ääres olnud kivi."

"Julgen tunnistada, et tegemist oli sõiduveaga. Tee oli üsna kitsas ja pimeda kurviga, lihtsalt sai ruum otsa ja läks taguotsaga külg ees kivi pihta. Siis tõmbas esiotsa pihta ja ratta alt ära," selgitas Pärn eile õnnetuse järel.