Õhtu esimeses mängus alistas FC Infonet raskustega 2:1 Narva Transi. Jevgeni Harin viis kodumeeskonna Lasnamäel 7. minutil juhtima, 55. minutil suurendas edu Vladimir Avilov. 66. minutil näidati otse punast kaarti Ofosu Appiahile ning 74. minutil jõudis ühe mehega enamuses mänginud Trans Artjom Šinjovi tabamusest lõpuks sihile. Rohkem väravaid ei löödud ning Infonet pani siiski tähtsad võidupunktid kotti.

Nõmme Kalju sai koduväljakul kindla 3:0 võidu Pärnu linnameeskonna üle, kui kaks korda sahistas võrku Artjom Dmitrijev ja korra Ats Purje.

Punast kaarti nähti ka Sillamäe ja Paide mängus, kui teise kollase sai 30. minutil sillamäelane Kassim Aidara. Eelmise hoiatuse oli ta saanud kõigest seitse minutit varem.

Tänases viimases mängus kohtuvad Rakvere Tarvas ja FC Levadia. Avapoolaja võitis võõrsil mängiv Levadia 2:0, väravad Daniil Ratnikovilt ja penaltist Anton Mirantšukilt.

Päeva viimases mängus lõi Levadia kindlalt 4:0 tabeli punast laternat Rakvere Tarvast, väravad lõid Daniil Ratnikov, Anton Mirantšuk (penaltist), Tabi Manga ja Marek Kaljumäe.

Tabeliseis: