Varem oli CEV Cupi sarjale ei öelnud Gdanski Lotos Trefl. Tänavused Poola meistrivõistlused lõpetas Trefl neljanda ja Cuprum viienda kohaga, vahendab volley.ee.

Puparti ja Tähe tööandja põhjendas tugevuselt kolmandast eurosarjast eemalejäämist tolle liiga madala mängutasemega, mis ei tule meeskonnale kasuks. Poola Plusliga tase olevat kõrgem. Poola liigat loetakse Euroopas Venemaa Superliiga ja Itaalia A1 järel kolmandaks-neljandaks.

Möödunud hooajal Cuprumi parimana 28-s mängus 369 punkti kogunud Puparti tegevusega jäädi niivõrd rahule, et eestlasele pakuti uut kahe aasta pikkust lepingut, mis kestab 2018. aasta kevadeni. Eesti võrkpallikoondise nurgaründaja võttis selle rõõmuga vastu.

"Ma olen väga rahul, et püsisin hooaja vältel tervena ja sain koguaeg platsil viibida. Mulle meeldib klubi juures kõik ja Cuprumil on potentsiaali tõusta veelgi kõrgemale - nelja parema hulka. Sellepärast otsustasin lepingut pikendada," kommenteeris Pupart Cuprumi kodulehel. Lepingupikenduse otsus oli tehtud juba varasemalt, aprilli lõpus.