Musting meenutas Eesti Käsipalliliidu palvel seitset meistritiitliga lõppenud finaalseeriat.

2007: Põlva Serviti vs Chocolate Boys 4:3
"Riho-Bruno Bramanise juhendatud Chocolate Boysil oli koduväljakueelis ja alates esimest mängust kaotasime me kodus kõik mängus päris kindlalt, aga kodumängud võitsime küllaltki napilt. Kodupubliku tugi oli suur, sest alanud oli periood, kus saali ei tahtnud rahvas ära mahtuda.

Seitsmendat finaalmängu sõitis Kiilisse Põlvast vaatama kolm bussitäit rahvast. Lisaks muidugi läks palju inimesi autodega. Enne mängu lõppu olime veel päris kindlalt kaotusseisus, aga lõpus mängis Chocolate Boys edu maha ja Mait Patraili imevisete toel võtsime üheväravalise võidu ning lõpetasime Serviti viieaastase tiitlipõua."

2008: Põlva Serviti vs HC Kehra 4:1
"Sel aastal oli jõudude vahekord tugevalt meie kasuks. Kui aasta varem olime üllatuslikult kullale tõusnud, siis 2008. aastal suutsime kogu tuumiku säilitada ning tegime hästi kõva arengu edasi. Vahetult enne Eesti meistrivõistluste otsustavaid mänge võitsime ka Balti liiga, kus Patrail säras uskumatute soolodega: 13 ja 15 väravat mängus oli tavaline.

Finaalseerias saime muidu turvalisi võite, aga ühe mängu ikka kaotasime ka. Hiljem on mängijad väitnud, et see kaotus võis olla salaplaan, et kodus seeria lõpetada. Ma ei tea, kas see jutt vastab tõele, aga tõepoolest oli viimane finaalmäng Mait Patraili seni viimane mäng Põlva Serviti särgis. Samuti lahkusid seejärel klubist Marius Lepp ja toonaste tiitlivõitude kangelane: väravavaht Igor Rapovet."

2010: Põlva Serviti vs Chocolate Boys 3:1
"2009. aastal olime jäänud pronksile ja 2010. aastal oli Chocolate Boysi peatreener Bramanisi asemel juba Ain Pinnonen. See finaalseeria oli meie jaoks küllaltki närviline, sest olime küll hooaja põhjal favoriidid, aga kaotasime finaalseerias alustuseks kodumängu. Seejärel õnnestus küll kolm mängu järjest võita, aga mitte väga suure ülekaaluga."

2011 ja 2013: Põlva Serviti vs HC Kehra 3:0
"Nendes finaalseeriates väga suurt pinget polnud. Kodumängud suutsime kindlalt võita. Oma kodus andis Kehra meile kõvemaid lahinguid, aga ei suutnud koduväljakut siiski ära kasutada. Mingisugust analoogiat võib tuua tänavuse finaalseeriaga, kus suutsime Viljandist 3:0 jagu saada."

2015: Põlva Serviti vs HC Kehra/Horizon Pulp&Paper 3:2
"See seeria on 2007. aasta finaali kõrval kõige eredamalt meelde jäänud. Esimest neljast mängust kaks võitsime küllaltki nibin-nabin, aga kaotasime kaks üpris kindlalt. Viimases mängus olime võõrsil suures kaotusseisus, aga kogu finaalseerias head mängu näidanud väravavaht Eston Varusk hakkas vaikselt mängu pöörama. Normaalaja lõpus olime vähemuses, kaotusseisus ja palli omas ka veel vastane, aga suutsime viigistada ning lisaajal juba kindla võidu võtta."

2016: Põlva Serviti vs Viljandi HC 3:0
"Kuigi ütlesin, et finaalseeria sarnases 2011. ja 2013. aastaga, siis hooaeg tervikuna oli keeruline. Veebruarikuus olime seisus, kus pool koosseisu oli mitmenädalaste või veel pikemate traumadega väljas. Samas teab treener, et mängud kogu aeg tulevad ja mõistab, et kui nii õhukese koosseisuga mängid, siis kuluvad kevadeks viimased terved mängijad ka katki.

Nendes olukordades tuleb rahu säilitada ja mingitel perioodidel mänge võimalikult vähekulutavalt mängida. Kui saad võimalikult väikese energiakuluga rutiinsed mängud peetud, siis ehk jääb võistkond ellu. Tänavu suutsime sellise rahu säilitada ja finaalseeriaks mehed kokku korjata. Aga hooaeg oli tõesti vigastuste osas raske. Näiteks ma ei mäleta, et ühel hooajal oleks kaks mängijat saanud nii tõsiseid põlvetraumasid nagu Carl-Eric Uibo ja Ardo Puna sel hooajal said.

Au meestele, et selle hooaja taustal suudeti pea külmana hoida ja end kokku võtta!"