Milline on olnud huvi jooksu vastu?

Huvi on olnud positiivselt suur. See annab alust loota, et jooksu toimumise päeval saab kokku väga korralik hulk toredaid inimesi, et üheskoos liikumisest rõõmu tunda. Ootame starti tuhatkond spordisõpra. Lõplikku numbrit on raske ennustada. Olgu mainitud, et MyFitness Viimsi Jooksu eripära ongi selles, et tegu on tõesti rahvaüritusega, kus ei ole kohal maailma tippe. See annab harrastajale ja pühapäevasportlasele võimaluse võrdses konkurentsis teistega rinda pista ja ennast rajal proovile panna.

Milline hakkab 15. mai välja nägema?

Võistluskeskus asub Viimsi kooli kõrval staadionil ja sekretariaat Viimsi kooli aatriumis.

Soovitused jooksjatele

  • Söö kõht hommikul korralikult täis.
  • Tule kohale vähemalt tund enne starti.
  • Võta teeninduspunktides juua.
  • Tunne jooksust mõnu!
Stardimaterjale väljastatakse alates kella 8st. Kes soovib stardimaterjale varem kätte saada, võib neile alates 13. maist järele minna MyFitnessi Viimsi klubisse (Sõpruse tee 15, Haabneeme), kuhu on üles seatud ajutine staap. Kõige tähtsam soovitus jooksule tulijale on see, et ta oleks enne piisavalt treeninud ega alahindaks distantsi, mille on valinud. Rajal on mitu teeninduspunkti, kus saab juua või kiire energiaampsu teha. Kohal võiks olla vähemalt tund enne stardi algust — siis on piisavalt aega riided pakihoidu jätta, number särgile sättida ja soojendust teha.

Kindlasti toimub MyFitness Viimsi Jooks ka järgmistel aastatel, meie eesmärk on kasvatada sellest tugev traditsioon. Selle aasta põhjal otsustame, millised distantsid edaspidi kavva jäävad.

MyFitness Viimsi jooksu stardis on lubanud olla ka muusikamaailmas korraliku stardi teinud Ikevald Rannap. Plaanis on läbida kümnekilomeetrine ring. Talvel andis Ikevald MyFitnessile, oma treenerile ja eelkõige iseendale lubaduse treenima hakata ning jooksul osaleda. Lubaduse pidamine on olnud raske.

Kuidas on treeningud läinud?

Kui ma kõnealuse väljakutse jaanuaris vastu võtsin, teadsin ka seda, et veedan kolm kuud Eestist eemal. Seega vahepeal tuli natuke kõhe tunne, kas treenimine ikka õnnestub. Ma pole kunagi sellisest üritusest osa võtnud, kuid tean, et kui midagi soovin ja selle nimel tegutsen, siis varem või hiljem see õnnestub.

Mida on trennid sisaldanud? Kes oli abiks?

Põhiliselt olen käinud jooksmas, seltskonna ja üldfüüsilise koormuse pärast ka BodyPumpis. Rühmatreeningu kasuks otsustasingi just seetõttu, et saali ees on motiveeriv treener, kes ei lase viilida, lisaks treenib minu kõrval veel saalitäis inimesi. Koos pingutada on tunduvalt kergem. Soovitan kõigil, ka neil, kes nagu minagi armastavad väljas joosta, rattaga sõita või rullitada, kasvõi kord-paar nädalas spordiklubi külastada. Koos treenimine annab lisajõudu.

Millise eesmärgi oled endale 15. maiks seadnud?

Jõuda finišisse! Eelmine õhtu on kontsert ligi kahele tuhandele inimesele ning jooksupäeval tuleb samuti enne starti üks esinemine teha.

MyFitness Viimsi Jooksu kohta leiab infot ja saab registreeruda SIIN

Jaga
Kommentaarid