Juba esmaspäeval pärast Chelsea - Tottenhami 2:2 viiki tiitli kindlustanud Leicester alustas mängu Inglismaa meistri staatusele omaselt, asudes kodupubliku ees 33. minutiks juba 2:0 juhtima. Esimene tabamus kirjutati Jamie Vardy, teine Andy Kingi nimele.

65. minutil lõi Vardy penaltipunktilt oma õhtu teise ja hooaja 24. värava ning seitse minutit hiljem oli tal võimalus ka kübaratrikiks, kuid teise 11-meetri trahvilöögi tulistas ründaja üle värava. Kuigi Kevin Mirallas külaliste poolelt 88. minutil ühe tagasi lõi, siis Leicesteri võidujoovastust ja pidupäeva see ei seganud - pärast lõpuvilet anti neile üle tänavune Premier League'i võitjakarikas, mis fännide hõigete ja ilutulestiku saatel ka väärikalt õhku tõsteti.

Teistest tänastest tulemustest väärib mainimist Manchester Unitedi 1:0 võit Norwichi üle, misläbi end veel Meistrite liiga konkurentsis hoitakse. Louis van Gaali hoolealused on nüüd kogunud 63 punkti, linnarivaal Manchester City jääb neist neljandal kohal vaid punkti kaugusele. Küll mängis oma võimalused maha West Ham, kes kaotas koduplatsil üllatuslikult 1:4 Swanseale ja hoiab nüüd 59 silmaga kuuendat kohta.

Muutused toimusid ka püsimajäämisheitluses - kui Newcastle tegi pettumustvalmistava 0:0 viigi punase laterna Aston Villaga, siis Sunderland hammustas koduplatsil 3:2 Chelseat. See tähendab, et Sunderland on nüüd 36 mängust kogutud 35 silmaga 17. kohal, nende põline konkurent Newcastle jääb 34 punktiga 18. positsioonile, kuid Rafael Benitezi meeskonnal on pidada veel vaid üks mäng.

Kõik tänased tulemused:

Norwich - Manchester United 0:1
Aston Villa - Newcastle 0:0
Bournemouth - West Brom 1:1
Crystal Palace - Stoke City 2:1
Sunderland - Chelsea 3:2
West Ham - Swansea 1:4
Leicester - Everton 3:1