„150 inimest rohkem kui eelmisel aastal ja üle 1000€ rohkem kui varem. Super tulemus!“ sõnas Lastefondi juht Küllike Saar rahulolevalt. „Mul on eriti hea meel, et Tartu Jooksumaratoni raames korraldatav Heateo jooks hakkab saama inimeste jaoks juba harjumuseks. Inimesed tõepoolest tahavad head teha.“

Esimest aastat laupäeva asemel reede õhtul toimunud Heateo jooksu 4,5km pikkuse ringi võttis täna ette 1314 jooksjat ja kepikõndijat. Eesmärk polnud võitja selgitamine, vaid mõnusast kevadisest ilmast meeldivate emotsioonide kogumine ning heategevus.

Heateo jooks oli kõikide osalejate jaoks tasuta, kuid stardinumbri kättesaamisel tuli annetada vähemalt 1€ Cassandra toetuseks. Iga osaleja kohta lisasid meditsiiniettevõtted synLab, Sirowa, Nutri Kaubandus, Icosagen ja Uus Apteek annetusele veel ühiselt 5€.

34. Tartu Jooksumaratoni programm jätkub homme TILLUjooksude ja MINImaratoniga lastele ja noortele. Tartus, Tähtvere spordipargis algavad jooksud kell 11.00 ja oodata on ligi 4000 nooremat ja väiksemat jooksjat.

34. Tartu Jooksumaratoni põhijooksud 23km ja 10km pikkustel distantsidel toimuvad pühapäeval.