Avamäng võideti 104:93. Edasipääsuks vajatakse veel kahte võitu.

Kodumeeskond oli hiilgavas viskehoos. Korvi saadi 25 kaugviset, mis on rohkem, kui mõni teine tiim kunagi varem põhihooajal või play-offis on visanud. Seitse kolmest kirjutati J.R. Smithi arvele. Vähemalt ühe kolmese tabasid kümme meest. LeBron James tabas neli ja lõpetas võitjate resultatiivseimana 27 punkti peal. Hawksi paremad olid Paul Millsap 16 ja Jeff Teague 14 punktiga.

Rekord sündis 2.24 enne viimase veerandi lõppu, kui Dahntay Jones tabas Cavaliersi 24. kolmese. Senine rekord oli 23, milleni 2009. aastal jõudis Orlando Magic ja 2013. aastal Houston Rockets. 25. kolmese viskas Mo Williams. Golden State Warriors sai põhihooajal ühes mängus kirja 21 kolmest.

"Kui nad selliseid viskeid kotti panevad, ma ei kujuta ette, kes neile üldse vastu võiks saada," ütles Kyle Korver, kes Atlanta poolelt tabas väljakult 7-st viskest vaid 3 ja piirdus 7 punktiga. "Lootsime, et nad hakkavad mingil hetkel eksima."

Seda aga ei juhtunud. Avapoolajal kostitati Hawksi 18 kolmesega, pärast vaheaega lisati veel 7. Cleveland tegi vastasega sotid juba nii vara selgeks, et võis viimasel veerandajal põhiviisiku pingile jätta. Hawksil pole juba 10 järjestikust play-off kohtumist Cavaliersi vastu mäng sujunud ning pööret ei paista ka selles seerias.

Cavaliersi-Hawksi kohtumine oli ainus, mis kolmapäeval peeti. Täna jätkavad veerandfinaalseeriat Miami Heat ja Toronto Raptors. Heat võitis avamängu 102:96.

Videokokkuvõte: