Ilma vigastatud Stephen Curryta mänginud GSW ei jätnud koduplatsil midagi juhuse hooleks ja võitis seeria viienda mängu Houston Rocketsti vastu 114:81. Sisuliselt tehti asjad selgeks juba avaveerandiga, mis 37:20 võideti, kohe mängu alustuseks oli Warriors teinud 8:0 spurdi.

Steve Kerri juhendatava tiimi parimana viskas 27 silma Klay Thompson, 33 kaugviskest vaid 6 tabanud Rocketsit ei päästnud ka James Hardeni 35 punkti ega Dwight Howardi 21 lauapalli. Warriors marssis järgmisesse ringi seega 4:1 seeriavõiduga.

Heat ja Clippers mängudega 2:3 taga

Tänases esimeses kohtumises võttis väärtusliku 90:88 võidu Miami Heati vastu Charlotte Hornets. Võidukolmese viskas 25,2 sekundit enne lõppu Courtney Lee. Heatil oli seejärel võimalus küll vastata, aga Dwyane Wade'i vastu viga ei vilistatud ja nii leiab Miami meeskond end hetkel olukorrast, kus järgnev kaotus juba nende hooaja lõpetaks. Nimelt asus Hornets seeriat 3:2 juhtima.

Võitjate resultatiivseimaks kerkis 17 punkti visanud Marvin Williams, lisaks võttis ta maha 8 lauapalli. Al Jefferson ja Kemba Walker toetasid teda 14 silmaga. Heati särgis kerkis üleplatsimeheks 25 punktiga Dwyane Wade, märkimist väärib ka 11 punkti ja 12 lauapalli kirja saanud Hassan Whiteside'i panus.

Sarnaselt Heatile on nüüd selg vastu seina ka Los Angeles Clippersil, kes jäi 98:108 alla Portland Trail Blazersile ja leiab end nüüd samuti seeria tagaajaja rollis. Otsustava 10-punktilise vahe tegi Blazers sisse viimase veerandajaga, mis 37:27 võideti. Nende parimana viskas 27 silma C.J. McCollum, Damian Lillard sai kirja 22 punkti.

Vigastatud Chris Pauli ja Blake Griffinita hakkama saama pidanud Clippersi resultatiivseimaks kerkis 19 punktiga J.J. Redick, DeAndre Jordan sai enda nimele 16 punkti ja 17 lauapalli.