Alustanud avavõistlust kolmandalt stardikohalt, õnnestus Aronil tõusta hea stardiga teisele kohale. Seejärel püsis ta tihedalt liidri kannul ja kui sõidetud oli pool distantsi, tegi Aron suurepärase möödasõidu ning tõusis võistluse liidriks. Ülejäänud võidusõidu vältel suutis Ralf hoida liidrikohta enda käes ja ületaski finišijoone esimesena.

"Start oli väga hea ja seejärel suutsin head tempot arendada," kommenteeris 18-aastane Aron. "Palju sõltus rehvide kulumisest ja seda tuli tähelepanelikult jälgida. Lõpupoole hakkasid ka mul rehvid veidi kuluma, aga suutsin siiski kohta hoida."

Nädalavahetuse teisele sõidule startis Aron teiselt kohalt, tegi hea stardi ja asus jälitama liidrina kihutanud tiimikaaslast Max Güntherit. Prema Powerteami sõitjad kihutasid samas järjestuses kuni finišini.

"Teine sõit kujunes enam-vähem esimese sõidu korduseks, sest rehvid kulusid kiiresti ja pidime sõitma neid hoolega säästes," tõdes Aron.

Pühapäeval toimunud kolmanda sõidu ajaks olid avanenud taevaluugid ning rada oli seetõttu läbimärg. Kümnendalt stardikohalt alustama pidanud Aron katkestas sõidu juba soojendusringil.

"Teel boksist stardirivisse tegin väga libedal rajal pirueti ja kuna see juhtus väga kitsas kohas, kus barjäärid lähedal, lõhkusin ka oma auto," nentis ta. "See oli üks hullemaid vigu, mida olen teinud. Aga kokkuvõttes võib nädalavahetusega siiski rahule jääda. Nägime, et kiirust mul on ja suudan esiotsas sõita küll."

Euroopa F3-meistrivõistluste kolmas etapp sõidetakse Pau tänavarajal 14.-15. mail