Koduse jalgpalli tänavuse suurima muinasjutu üks autoreid - Tammeka peatreener Indrek Koser - oli seevastu enda tiimi mänguga ülimalt rahul. "Suutsime oma mängust kinni hoida ja teadsime ka, mida Levadia üritab. Seninähtu põhjal on minu arust Levadia kõige paremini ja mitmekülgsemalt mänginud. Nende vastu oli väga raske ja täna see väljak pärssis pigem nende mängu. Nad pidid rohkem otsima pikka palli ja puuted olid pigem kohmakad," leidis tartlase juhendaja, et järjekordses üllatustulemuses mängis oma rolli ka kevadine Kadrioru staadion.

Samuti oli Koser omad järeldused teinud viimasest 0:3 kaotusest Nõmme Kaljule: "Saime aru, et kuna väljakud pole hetkel kõige paremad, siis otsime neid võidujookse seal tipus ja proovime iga rünnaku millegagi lõpetada, et kontraid vastu ei tuleks."

Mullu üleminekumänge pidanud Tammeka kogus tänavu esimese ringiga 15 silma, paiknedes seeläbi kõrgel neljandal kohal. Kuidas senine hooaeg kokku võtta? "15 punkti on väga tugev avaldus meie poolt. Näitasime, et me ei ole nii-öelda ühe mängu tiim ja proovime ka ülejäänud hooaeg tõestada, et esimesed 9 mängu polnud juhus. Süües kasvab muidugi isu ja fakt on see, et 15 punktiga mängid veel üleminekumänge. Kui oleks 35 punkti käes, siis ei pea enam rääkima püsimajäämisest. Hetkel on kõige tähtsam igale mängule keskenduda ja võitma minna. Ärme räägi püsimajäämisest, kui me oleme neljandad. Räägime parem, kuidas saada kolmandaks ja sealt edasi!"

Ratnikov: Tammeka mängib lihtsalt, aga kuradi organiseeritult

Ratnikovile valmistas aga pettumust see, kuidas Levadia pärast 1:0 juhtväravat initsiatiivi külalistele loovutas: "Niimoodi ikka ei saa - lööme 1:0 ja siis ei suuda seda hoida. Pärast enda väravat olime ju 10 minutit enda trahvikastis. Kõige huvitavam on see, et enne tänast arvasin, et meeskonna mäng hakkab ülespoole minema - ka trennides tegutsesime nii nagu tahan. Aga täna tulen mängule ja hoian peast kinni - ei tunne oma meeskonda."

Samas jagus Levadia juhendajal kiidusõnu ka Tammeka suunas: "Nad mängivad lihtsat jalgpalli, aga kuradi organiseeritult. Teavad mida nad teevad ja iseloomu on ka meeskonnal. Tammeka kasutab pidevalt oma kasvandikke ja patriotism on neil olemas. Nad on kannatlik meeskond, istuvad kaitses, ootavad oma momendid ära ja kasutavad need ära."

Esimese ringiga kogus Levadia 19 punkti, misläbi enne homseid mänge teist kohta hoitakse. Kuidas senised 9 liigamängu kokku võtta? "Pärast tänast enam rahul ei saa olla. Neli punkti kaotasime vähemalt - tänane mäng, Nõmmele andsime kaks punkti ära ja Narvas mängisime kehvasti."

Oma arvamus oli Ratnikovil ka Levadia paremkaitsja Maksim Podholjuzini 69. minuti eemaldamise kohta, kus mängumees teise kollasega duši alla saadeti. "Kõige hullem on see, et mängijad karjuvad ja nõuavad kaarti - kohtunik kohe allub provokatsioonidele. Miks pannakse meie mängule debütant vilistama - oli see Dmitri Kulikovi esimene või teine mäng [kõrgliigas]? Täna tegi ta igatahes palju rumalaid vigu."