"Nassar käis täna röntgenis, kus selgus, et luud katki pole. Tegu on traditsioonilise hüppeliigese sidemete venituse või veidi halvemal juhul rebendiga. Praegu käib ta ringi igatahes karkudel," sõnas Pärnu peatreener Avo Keel täna Delfile ja Eesti Päevalehele.

31-aastase temporündaja jalg saab ideaalis mängukõlblikuks umbes-täpselt finaalseeria lõpuks, mistõttu Pärnu kutsus järelejäänud kohtumisteks esindusmeeskonda 16-aastase temporündaja Madis Parroli. Tõsi, hetkel viibib noor mängumees välismaal turniiril, meeskonnaga liituda saab ta alles esmaspäeval.

Pärnu klubi vigastusteosakond oli üsna pikk tegelikult juba enne Nassari nimekirja lisandumist, sest ammu sai hooaeg läbi lätlase Aleksandrs Avdejevsi ning Gilberg Bergšteini jaoks, lisaks vigastas poolfinaalis reie lähendajalihast Kardo Kõresaar. Meeskonna diagonaalründaja Hindrek Pulga finaalis osalemine on saanud tõeks vaid tänu süstidele.

Seitsme põhikoosseisu kuuluva mängija kõrval on Pärnul varumehi homses seeria teises mängus võtta seega täpselt kaks - (ilmselt) Markkus Keel ja Jaanus Nõmmsalu.

"Eks ta ole, varsti on treeneritepingil juba rohkem mängijaid kui väljakul ja varumeestenurgas kokku," muigas Keel.