Eestlaste peatreener Jussi Tupamäki jäi meeskonna soorituse ning teenitud punktiga siiski rahule.

“Võib rahule jääda, pidasime kõik 60 minutit hästi mänguplaanist kinni. Andsime endale võimaluse võita. Päris nii küll ei läinud, kuid näitasime milline meeskond võime olla nii nüüd kui tulevikus. Lisaajal on alati valus kaotada, aga see ei vähenda rahulolu hea esituse üle,” ütles Tupamäki hokiliidu kodulehele.

Eesti koondis mängis enamuse mängust vaid viie kaitsjaga. “Švarõgin ja Lukin jäid vigastustega eemale. Riho Embrich alustas kaitsja kohal, ent pidi 3-4 vahetuse järel samuti eilses mängus saadud trauma tõttu pingile jääma. Raske mäng oli, aga kõik said kenasti hakkama. Just kogu meeskonna sooritus tõi täna vajaliku punkti,” toonitas peatreener.

Tupamäki sõnul on Švarõgini jaoks MM lõppenud. Lukini ja Embrichi vigastuse tõsidus selgub pärast arsti juures käiku, kuid nende puhul on lootust järgmisteks mängudeks jääle tagasi tulla.

“Nüüd puhkame. Homme päeval on treening jääl, õhtupoolikul käime linnas jalutamas ning siis hakkame valmistuma kolmapäevaseks mänguks Ukrainaga. Usun, et meil on kõikide vastaste vastu võimalus olemas,” sõnas Tupamäki.