"Ülbuses meid kindlasti süüdistada ei saa. Seda ka esimesed 15 minutit näitasid. Alustasime hästi ja kontrollisime mängu, aga siis tegid nad teise veerandi lõpus 13 või 14-punktilise spurdi ja läksimegi duširuumi viigiseisul. Väga kahetsusväärsed kolm-neli minutit, mis oleksid meile äärepealt mängu maksnud," sõnas Varrak.

"Andsime initsiatiivi käest. Valga tundis end pärast seda spurti mugavalt ja meie olime tõsistes raskustes. Õnneks oli korvpallijumal täna meie poolt - 15 sekundit enne lõppu oli pall eduseisus nende käes, aga kuidagi oskasid nad selle mängu kaotada. Mängu murrang toimus siiski viis minutit enne teise veerandi lõppu."

Varraku sõnul pole ta kunagi öelnud, et nende veerandfinaalseeria kolme mänguga piirdub. "Ütlesin juba pärast Saratovi mängu pressikonverentsil, kui kõik ajakirjanikud olid kindlad meie 3:0 võidus, et nii kui Kalev kuskilt otsast ebaõnnestub, kui meil pole kõige parem keskendumine või taktikaliselt või mänguliselt kõige parem päev, siis karistatakse meid ära," rääkis Kalevi juhendaja.