Tiitlikaitsja Barcelona võitis kahe Hispaania tippmeeskonna duellis avakohtumise kodus 2:1, ent kaotas eile võõrsil 0:2.

"Ma olen 99,9 protsenti süüdi meie kaotuses. Ei, ma olen 100 protsenti süüdi. Mina olen treener ja mina vastutan," sõnas 45-aastane Enrique mängujärgsel pressikonverentsil.

"See oli selline mäng, nagu me olime oodanud. Meil polnud avapoolajal probleeme isegi hoolimata sellest, et lasime lüüa värava olukorras, kus meil polnud lihtsalt õnne."

"Me tekitasime teisel poolajal piisavalt väravavõimalusi. Oli põnev mäng. Saame vaid õnnitleda Atleticot ja soovida neile edu edaspidiseks."

"Ma ei arva, et Atletico oli meist parem. Me oleme siin mänginud mitmeid kordi ning olnud suuremateski raskustes. See oli järjekordne tõestus, et meil pole praegu kõige parem aeg käsil. Me ei mängi oma parimat mängu. Õnneks on meil võimalik veel tänavu kaks trofeed võita."

"Tahtsime väga Meistrite liiga tiitlit, seega oleme muidugi kurvad, et see pole enam võimalik. Meie sihid on alati kõrged ning oleme uhked, et saame igal turniiril olla favoriidid. Peame aga aru saama, et kaotamine on üks osa mängust," lisas Enrique.

Meistrite liiga poolfinaali edenesid tänavu lisaks Atleticole ka Madridi Real, Manchester City ja Müncheni Bayern.