Madridi Real seisab teisipäeval silmitsi paraja pähkliga, Santiago Bernabeul on vaja Wolfsburgi võrku hakata palle kõmmutama. Sakslaste visa hing ja pisut õnnegi tõid neile esimeses mängus 2-0 võidu ja vähemalt samaskoorilist võitu vajavad hispaanlased nüüd, et sellest paarist veel edasi pääseda.

Kui Wolfsburg peaks korra ka võõral väljakul värava lööma, siis on Reali ülesanne muidugi veelgi keerulisem, aga mitte võimatu. Reali võidu peale teises mängus panustada pole mõtet, koefitsient on liiga madal. Pigem käib mäng selle peale, kes lõppude lõpuks siit edasi pääseb. Kes teab, ehk näeme lisaaegagi, mis meil selle vastu oleks. Ennustan siiski, et Real annab kodus Wolfsburgile korraliku õppetunni ja poolfinaali sammub. PAF-i koefitsient Madridi edasipääsuks on 1,92 ja selle peale julgen panna neli ja pool eurot.

Teises teisipäevases veerandfinaalpaaris on olukord vähemalt sama põnev. Pariisi Saint-Germain ei suutnud kodus enamat 2-2 viigist Manchester City vastu. Zlatan oma ebaõnnestunud penalti ühe õnneliku varbatoksamisega peaaegu rehabiliteeris, aga sarnast eksimust teises mängus Rootsi koondise superstaar endale kindlasti lubada ei tohi. Manchester City peab esimese kohtumisega igati rahul olema, kaks võõrsil löödud väravat on pea kulla hinnaga. Seda mängu on väga raske ennustada, kõik variandid on võimalikud. Kui esimene mäng lõppes viigiga, siis miks korduskohtumine peaks teist moodi lõppema? Normaalaja viigi koefitsient PAF-is on 3,65 ja panustangi sellisele resultaadile tagasihoidlikult 3 eurot.

Kolmapäeval on võõrsil mängivate meeskondade eesmärk vähemalt viik

Kolmapäevastes kohtumistes on olukord enne avavilet pea identne. Kodumeeskonnad Madridi Atletico ja Benfica peavad igal juhul skoori tegema ja pole võimatu, et mõlemad meeskonnad sellega ka hakkama saavad, aga ega Barcelona ja Müncheni Bayern ka platsile unelema ei lähe. Neil omakorda peaks mõlemale piisama ühest võõrsil löödud väravast, et oma paarist edasi pääseda.

Väravaid ei pruugi palju tulla ja kuna Barca ja Bayern otseselt võitu edasipääsuks ei vaja, siis peab korra ka viigitulemuste peale mõtlema. Atletico ehk saabki sellega kodus hakkama Barcelona vastu, aga Benfica teist korda järjest Bayerni teerulli peatada ei suuda. Nendes mängudes panustangi 5 eurot per kohtumine, Hispaania klubide omavahelisele viigile ja teises paaris Müncheni võidule. PAF-i koefitsiendid on vastavalt 3,5 ja 1,67.

Kui eelmisel nädalal tegin lisapanuse, et ennustada kõiki nelja edasipääsejat, siis seekord teen teistsuguse kombinatsiooni. Hoian endiselt pöialt oma neljale suursoosikule Realile, PSG-le, Barcale ja Bayernile ning panustan 4 eurot nende meeskondade topeltšansile- võit või viik selle nädala kohtumistes. PAF-i koefitsient selleks tuleb kokku 2,55. Kõik need neli suurklubi võivad ju veel edasi ka pääseda, seega pöidlad pihku teleri ees!