Võimalik, et nii väikesel Kalevil kui Pärnul on play-off´ide alguseks rivis tagasi pikalt vigastusega eemal olnud mängijad. TLÜ/Kalevil kosuvad jõudsalt põlvelõikustest Martin Jurtom ja Renato Lindmets, Pärnul Silver Leppik. Kõik kolm võivad kohe seeria esimeses mängus dressi selga tõmmata.

Leppik treenib koos meeskonnaga eelmisest nädalast, aga kontaktset mängu on ta seni pigem vältinud. Kui arstid annavad rohelise tule, siis peaks Leppik mänguvormis olema juba neljapäeval. "Korralikult valmis oleks Silver pigem teiseks play-off seeriaks, aga võtame päev korraga. Liigseid riske üritame vältida," sõnas Pärnu treener Heiko Rannula.

Jurtomi ja Lindmetsa paranemine on samuti piiri peal. Mõlema seis on paljulubav, aga otsused mängimise või mittemängimise kohta tehakse üsna viimasel hetkel. "Ei välista, et mõlemad mehed on tagasi esimeseks play-off mänguks. Eks nad saavad siin mõne päeva jooksul tõestada, kui valmis nad meeskonda aitama on," märkis TLÜ/Kalevi abitreener Raido Roos.

Omavahelised mängud põhiturniiril TLÜ/Kalevi kasuks 3-1. Viimati jäi peale aga Pärnu Joonas Järveläineni ulmelisest võiduviskest oma väljakupoolelt.