"Pinge oli mul peal juba enne võistlusi, sest teadsin, et see on hea koht, kus normi proovida ja mida varem normi teen, seda lihtsam on edasi minna. Mul olid paberil kirjas tulemused, mille pealt oleks reaalne 1500 meetris olümpianormi proovima minna. Enne viimast ala olin isegi plussis graafikuga, seega olin päris kindel, et normi ka ära teen," sõnas Saluri lühiintervjuus Delfile ja Eesti Päevalehele.

"Ootasin kindlasti odaviskest palju enamat! Põlv on seganud odaviskele keskendumist ja tegelikult pole ka olnud aega treenida seda ala, kuna sisehooaeg lõppes alles 4 nädalat tagasi. Kõrgus ja odavise olid pettumus, aga samas läbi valude ja ilma trennita ei olegi nii hull."

"Ma usun, et varu peaks olema eelkõige kiiruses. See oligi ehk kõige üllatavam, et kuigi kiirust veel eriti pole, suutsin normi täita. Usun, et sisehooaja tulemuste pealt peaks 10,40 olema 100 meetris reaalne küll."

"Kõige raskem oli muidugi 1500 meetri jooks. Teadsin, et olen võimeline jooksma kiirelt, aga samas oli kerge värin sees, kuna mängus oli väga-väga palju."

Rio olümpianormi täitmine ei tähenda automaatselt veel võistlusele kvalifitseerumist, sest Eestil on enam kui kolm potentsiaalset 8100 punkti meest. Jala on ukse vahele Saluri saanud aga igal juhull.

"Kui saan olümpiale peale, tahaksin endast parima anda ja võistlust nautida. Kogemusi ja vanust on piisavalt, et ka sellistel võistlustel suuri summasid koguda. Eks aeg näitab, mis mees ma olen ja kuidas tervis vastu peab. Ilmad lähevad soojemaks, kiirus paraneb - saab huvitav aeg olema!"