30-aastase ründava poolkaitsja näol pole tegemist mingi tundmatu ghanalasega - mees on oma koondises pidanud 43 kohtumist ja löönud 4 väravat. Viimased koondisemängud jäävad tal aastasse 2010. Klubidest on ta varem esindanud Belgradi Crvena Zvedzat, Moskva Lokomotivi ja Kubani ning väiksemaid klubisid Prantsusmaal, Portugalis, Türgis, USA-s ja kodumaal.

Draman tunnistas pärast 1:1 viiki FC Floraga, et Eesti pole ta unistuste mängupaikade hulka kuulunud. "Selline on jalgpall. Sa ei tea kunagi, kuhu see sind viib. Kui kutse tuleb, siis sa lihtsalt lähed," ütles ta.

Tallinnas ringi jalutades tunneb ta end mugavalt, sest inglise keelega saab siin hästi hakkama. 104 000 elanikuga Techimani linnas sündinud ja keskmise temperatuuriga +36 kraadi harjunud pallur ootab pikisilmi vaid kevade saabumist ja naturaalmurule kolimist. "Kunstmuru on mu jalgadele raske," tunnistas ta.

Tänasest mängust rääkides ütles, et tema FC Flora kui valitseva meistri vastu mängides aukartust ei tunne. Ta ei oskaksi seda teha, sest pole siinse vutiga veel nii hästi kursis. "Minu jaoks ei ole vahet. Ma ei võta kedagi kui meistrit. Kuid täna nad tõestasid, miks nad tšempionid on, kui andsid meile hea lahingu. Eesti liiga tase pole paha, kui kõik mängud sellised oleksid. Kahtlemata parim matš, mida siia saabumisest alates pidanud olen," ütles viiki õiglaseks tulemuseks pidanud Haminu.

Vaata videot!