Dohasse rannavõrkpalli MK-etapile lendavate diagonaalründaja Mart Tiisaare ja sidemängija Kusti Nõlvakuta ning vigastatud nurgamehe Kristjan Jürimata on treeneriteduol Janis Sirelpuu - Uku Rummi mõtlemisainet küllaga.

Kõige loogilisem rotatsioon tunduks järgmine: sidemängija ülesandeid hakkab taas täitma Aleksander Eerma, Sander Rätsep suundub nurgaründaja positsioonilt tagasi diagonaali ning väljakule sekkub nooruke nurgaründaja Dmitri Korotkov, kes saab neil päevil väärt karastust juunioride koondises. Võimatu pole ka libero Madis Pärteli nurgaründesse lülitumine, sest meeskonnal on Alari Saare näol olemas ka teine tasemel libero.

Nõlvak ja Tiisaar alustavad Doha MK-etapi kvalifikatsiooni esmaspäeval, omades eelviimast ehk 31. asetust. Nende avaringi vastaseks on eelvõistlusel teist asetust omav Norra paar, keda tuleb pidada antud vastasseisu selgeks favoriidiks. Juhul, kui eestlased piirduvadki Kataris esimese ringiga, oleks nad ilmselt neljapäevaks ehk teiseks poolfinaalmänguks tagasi Eestis.

"Leppisime praegu sedasi kokku, et kui neil MK-etapp läbi on saanud, siis võtame uuesti ühendust," selgitab Rummi. "See tähendab, et asume uuesti läbirääkimistesse ja vaatame, kas ja millal nad saaksid meid veel aidata. Praeguseks on teada ka see, et 16. aprillil lähevad nad juba Sotšisse laagrisse."

TTÜ võimalik algkoosseis poolfinaali avamängus:

Variant 1: sidemängija Aleksander Eerma, nurgaründajad Taavi Arula ja Dmitri Korotkov, diagonaalründaja Sander Rätsep, temporündajad Siim Ennemuist ja Joonas Popman ning liberod Madis Pärtel ja Alari Saar.

Variant 2: sidemängija Eerma, nurgaründajad Arula ja Pärtel, diagonaalründaja Rätsep, temporündajad Ennemuist ja Popman, libero Saar.