Suisa viis TTÜ mängijat kogusid 3:0 tulemusega lõppenud mängus vähemalt kaheksa punkti ning olid ka kõik efektiivsusnäitajaga plussis.

"Seda, et mõlemad nurgamehed ja diagonaalründaja lõpetavad mängu plussis, pole meil tänavu eriti juhtunudki," muigas Sirelpuu.

Tema sõnul ei saa Tartu tänast selget kaotust üksnes haigestunud Meelis Kivisilla puudumise taha panna, olgugi, et avamängus oli just Viljandist pärit temporündaja oma meeskonna parim.

"Ütlesin kohe, et Tartu ei löö järgmised viis aastat nii head servi kui esimeses mängus. (Kivisilda asendanud) Mart Naaber tundub võib-olla selline pikk ja aegalne, aga tegelikult on ta ilusti kohal seal, kus vaja. Nurgamehed olid Tartul täna pigem tagasihoidlikud, aga neil oli sel positsioonil ka üks käik Kaibaldi näol puudu (Stefan Kaibald mängib olude sunnil hetkel libero positsioonil)."

Millise hinnangu annab TTÜ peatreener aga vastsetele rannavõrkpalluritele Mart Tiisaarele ja Kusti Nõlvakule, kes kuuekuulise pausi järel veerandfinaalseeriaks TTÜ särgid selga on tõmmanud?

"Mardi kohanemine saalivõrkpalliga võtab ehk veidi rohkem aega kui Kustil. Mart on harjunud palli kogu sügis-talve rannavõrkpalli tarbeks koksama, mitte lööma, nagu saalis tavaks. Ümberkohanemine pole nii kerge. Kusti puhul on näha aga seda, et ta niigi hea kaitsemäng on poole aastaga veelgi paremaks läinud."

"Tartus saab taas kindlasti raskem olema. Äkki tuleb vigastusest taastuv (Rait) Rikberg neljapäevaks tagasi? Kõik on nüüd igatahes ühes mängus kinni ja mõlemal on omad võimalused olemas," lisas Sirelpuu.