"OK... See ei olnud kohe kindlasti viis, kuidas lõpetada MM ja ka tõsisem võistlushooaeg. Kõigepealt kiidan määrdemeeste suurepärast tööd - arvan, et parimad suusad, mis kunagi on olnud! Kukkumine toimus esimesel ringil. Kukkusin selili relva peale, relvatoru käis paraja kolksuga vastu pead. Lootsin imele, et pärast sellist asja olen võimeline tiirus siiski nulli laskma, aga kahjuks ei õnnestunud mul ühtki lasku teha. Lumi oli nii kõvasti relvalukus kinni ega võimaldanud lihtsalt. Olen terve - muhk peas ja natuke pea tuikab -, relv on terve, aga olen kurb, pettunud ja vabandan kõigi toetajate ees!" kirjutab Gaim Facebookis.

"Võitlen edasi! See on lõpp minu viimastele kehvadele hooaegadele, olen valmis edasi minema muutustega ja jätma seljataha kõik selle negatiivse! Hei! Ma armastan laskesuusatamist ja olen võimeline ja valmis andma endast kõik!" lisab 22-aastane laskesuusataja.

Eesti ei pane MM-il teatenaiskonda välja, mis tähendab, et meie naislaskesuusatajaid enam Holmenkollenis võistlemas ei näe.